Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за дюзи .....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за дюзи .....

Здравейте колеги искам да попитам за решаването на една моя дилема.Въпроса ми е дали е възможно да сменя мойте дюзи от Алфа 145 1.4 Т.С. с дюзи от Фиат Купе 2.0 16 В и ако може какво трябва да се направи допълнително за да няма проблеми след монтажа.

Благодаря предварително !!!!!!
    sigpic156 1.8 TS 2004`

И какви са дюзите на Фиат-а?
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от xapu Покажи съобщение
      Здравейте колеги искам да попитам за решаването на една моя дилема.Въпроса ми е дали е възможно да сменя мойте дюзи от Алфа 145 1.4 Т.С. с дюзи от Фиат Купе 2.0 16 В и ако може какво трябва да се направи допълнително за да няма проблеми след монтажа.

Благодаря предварително !!!!!!
      Най-вероятно да, можеш, но каква е целта? Да ти харчи повече? Освен че инжекторите се делят на високоомни и нискоомни, по-важно в случая е какъв дебита им... Със сигурност инжекторите от 1.4 ТС са с по-малък дебит и като сложиш такива с по-голям е малко под въпрос дали ЕКУ-то ще се справи със калибрирането на инжекторното време. По-вероятно е да ти скочи разхода, вместо да се подобри вървежа...

AR 145 QV '97

Comment

Аз не гоня вървеж на колата с тези дюзи,просто са ми изпаднали от познат и искам да видя дали мога да ги използвам.
        sigpic156 1.8 TS 2004`

Comment

Първоначално публикувано от xapu Покажи съобщение
          Аз не гоня вървеж на колата с тези дюзи,просто са ми изпаднали от познат и искам да видя дали мога да ги използвам.
          99% ще станат според мен... Но пак казвам, може да ти скочи разхода и е добре да ги дадеш за почистване преди да ги сложиш...
          За по-сигурно се поинтересувай дали са високоомни
          (12-16 ома с мултицета)

AR 145 QV '97

Comment

Working...
          X